SPANIEN TEAM cykel shorts mænd 20D Gel Pad cykling shorts cykling bukser fæ ciclismo estivo uomo вело шорты

SPANIEN TEAM cykel shorts mænd 20D Gel Pad cykling shorts cykling bukser fæ ciclismo estivo uomo вело шорты

b9982

Nyhed

På lager

kr85.35 kr72.53
Antal

Tags: gymshark shorts mænd, bib shorts gel scott, cykling jerset mænd, castelli libero shorts, strava cykling bib shorts mænd, radio lille, cykel lange bukser, sagen umi z, bar end mirror, ktm cykling bib.

Materiale: 80% Polyester,20% lycra Funktion: Quick-tørring quick-dry funktion og gøre dig føle sig mere trygge 1. Yderst Åndbar og overlegen fugtspredende performance stof cykling gear i sidste ende holder dig tør og kølig.Selv du er svedig, Jersey aldrig holde sig til din hud. 2. Til at hjælpe spillerne, selv i de mest ugunstige forhold kan opretholde en behagelig temperatur og luftfugtighed, og decharge sved; som vi mener, vil også bidrage til at nå dit bedste resultater. 3. Vælg størrelse: Du kan efterlade en kommentar på ordren.Som "jersey XXL og shorts XL", Hvis du ikke har brug for et LOGO, kan du efterlade en besked.Velkommen grossist og dropshipping.

Betaling--------------- Vi accepterer alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit card,WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Baeredygtighedenshus.dk i fremtiden.tak Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for. ---------------Forsendelse--------------- Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter, og afgifter for import til dit land. ---------------Garanti Og Vedligeholdelse-------- Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer forsendelsesomkostningerne for returnering. ---------------Vender tilbage--------------- Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. ---------------Feedback--------------- Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer