Brugerdefineret Hjem Guide-Knap LED-Klistermærker til Xbox /S /Elite /X-Controller med Værktøjer Set - 40pcs i 8 Farver - JYXBS0013

Brugerdefineret Hjem Guide-Knap LED-Klistermærker til Xbox /S /Elite /X-Controller med Værktøjer Set - 40pcs i 8 Farver - JYXBS0013

b9914

Nyhed

På lager

kr81.69
Antal

Tags: xbox mærkat x-serien, nintendo skifte sticket, kontrolfreek xbox elite controller, extremerate ps4, ahegao xbox, en, klistermærker xbox klistermærker, en xbox, huden xbox x, DN50, sking xbox-udgaven x.

Ikke USA Ordrer Vil Blive Afsendt Fra Kina Produkt Features: 1. Designet til at dække hjem-knappen på din Xbox, En / Et Elite / En S / One X controller 2. De er lavet til at tillade lyset at passere igennem. 3. En enkel og kreativ idé, med at ændre din Xbox, En lys, når du tænder på controlleren. 4. Give din Xbox, En controller, en lille vise og fortælle. 5. Klæber Godt.Gang på knappen nej peeling.Aldrig efterlade klæbrige rester, når den fjernes. 6. En bred vifte af forskellige farver for dig at dele med dine venner: Rød,orange,gul,lilla,rose,blå,grøn og lys blå. 7. Denne pris er for 40 stk i 8 farver.En stor købe. 8. Kom i en fin lille konvolut, der gør det lager, så nemt.Installationsvejledning: 1. Brug skruetrækkeren og redskaber til at tage fra hinanden En Xbox controller 2. Rengøre dit hjem-knappen med cleaner bag 3. Den hvide klistermærker er medtaget for at rive den gennemsigtige film af klistermærker 4. Anvendelse af skin sticker til logo-knap 5. Få installationen video guide, ved at søge på "extremerate xbox, en hjem-knap LED-Toturial" på Youtube-Produkt Inkluderer: 40* Guide-knappen skind 1* Torx T8H 1* Torx T6 1* Åbne skallen af 7* T8 skruer 12* T6 skruer 1* Cleaner bag 10* Hvide klistermærker Bemærk: T han mærkat er indsat inde i det logo, knap, og dens størrelse vil være mindre end ydersiden af logo knappen o riginal controller.Dette er IKKE LED eller knapper , de er klistermærker; Xbox, En controller og andre dele er ikke inkluderet!Betaling

1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse

EMS:Nå de fleste af de lande inden for 6 til 8 dage.

DHL:Nå ud til de fleste lande indenfor 4 til 5 dage.

FEDEX:Nå de fleste af de lande inden for 2 til 6 dage.

Kina Post:Nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 dage.

Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til returneringen,og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Baeredygtighedenshus.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer