1 Sæt Ultraviolet Håndholdte Fakkel Ejendom Mærkning Kit Erstatning For Kredit Bil Smart Water Værktøj Belysning

1 Sæt Ultraviolet Håndholdte Fakkel Ejendom Mærkning Kit Erstatning For Kredit Bil Smart Water Værktøj Belysning

b9893

Nyhed

På lager

kr53.54 kr37.49
Antal

Tags: akvarium uvc, lille lommelygte, s43, uv-flash lys 365nm, torch vandtæt, støddæmper sæt værktøj, titanium fakkel, xlm, høj pressur vand pistol, 2000 led.

Specifikation:

Brand nye

Type: Ejendom Mærkning Kit

Ejendom mærkning hjælp af permanent ultraviolet kuglepenne og lys er anbefalet af politiet på landsplan

Spar penge med value pack som indeholder den håndholdte UV-lygte (batterier ikke inkluderet) med en permanent UV-blæk og pen

Vores faste uudsletteligt blæk pen falmer ikke som en standard UV-pen

UV-fakkel også nyttige til at identificere forfalskede pengesedler, kreditkort, kørekort, pas, Smartwater & Selecta DNA.

UV-pære nemt udskiftes over tid.

Hvad ejendommen skal jeg mærke?

Markér alle for værdifulde elektriske elementer og sentimentale ejendom fra dit hus, garage, skur og køretøjer.Som eksempler kan nævnes: fladskærms tv ' er, laptops/computere, gps-systemer, spillekonsoller, MP3-afspillere, mobiltelefoner, digital kameraer, video kameraer, lyd-systemer, smykker, cykler, el-værktøj, plæneklippere, og sportsudstyr.

Hvorfor bør jeg mærke min ejendom?

Hvis dine værdigenstande er stjålet, kan du være i stand til at erstatte dit TV og DVD-afspiller, men hvad med genstande med affektionsværdi?Hvis du var indbrud, vil du være i stand til at beskrive dine værdigenstande i detaljer til politiet eller Forsikringsselskab?Hvert år politiet gendanne ejendom værd hundredvis af pounds, men fordi det ikke kan identificeres, det er ikke tilbage til dens retmæssige ejere.Dette betyder også, politiet ikke kan bevise, at de var stjålet, og vil betyde, at tyvene profit fra salg af dine værdigenstande.Gør det ikke nemt for en kriminel, mærke din ejendom.

Hvordan kan jeg mærke min ejendom?

Det er meget nemt.Markér din ejendom med en klar identifikation mark, som ikke kan slettes nemt.Brug dit hus navn eller nummer efterfulgt af postnummer fx 75 EX2 7TG.

Hvor kan jeg mærke min ejendom?

Når du markerer din ejendom er vigtigt.Hvis du ønsker, at mærket skal være ude af syne vælge et sted bag ved eller under ejendommen, men sørg for, at politiet kan finde ud af det.

Pakke Inkluderet:

1 * Ultraviolet Håndholdte Fakkel

1 * Ultraviolet Tusch

Bemærk:

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer