220V 1,2 L Rustfrit Stål, Elkedel Hurtig Opvarmning af Vand Hervidor de agua eléctrico Kogende Gryde Til Køkken Waterkoker Vitek

220V 1,2 L Rustfrit Stål, Elkedel Hurtig Opvarmning af Vand Hervidor de agua eléctrico Kogende Gryde Til Køkken Waterkoker Vitek

b9875

Nyhed

På lager

kr434.26 kr217.16
Antal

Tags: og kettl, dele, el-kedel, kettl, elektriske kedler, deerma elkedel, elkedel, vintage køkken, elkedel rejse, hervidor, simple elkedel, kettle thermostat.

220V1.2L Rustfrit Stål Elkedel Hurtig Opvarmning af Vand Hervidor de agua eléctrico Kogende Gryde Til Køkken Waterkoker Vitek

Funktioner: Hurtig varme og høj effektivitet: Det tager kun 5 minutter til kedlen til at koge 1,2 L vand,så du kan nyde den velsmagende te eller kaffe på ingen tid.Auto-sluk design: kedel slukker automatisk, når vandet har kogt.LED-indikator: Den røde lys, der lader dig vide, når den er tændt eller slukket.Lang svanehals, tud: Det kan give præcise hælde kontrol, undgå spaltning.Bred, elkedel munden: Det er nemt at rengøre den indvendige side med en pensel.Øko-venligt materiale: Lavet af fineste rustfrit stål, sikker og holdbar.Ergonomisk design: Aftagelig kedel og varme base, nem og bekvem at bruge.

Specifikation:

Materiale: Rustfrit stål

Farve: Sølv + Sort

Plug: Kinesisk stik 220V

Nominel effekt: 1360W

Kapacitet: 1,2 L

Størrelse: 14.5*15*22.5 cm / 5.7*5.9*8.9 tommer(Ca.)

Pakkeliste: 1*elkedel 1*Varme base

Bemærk: Vær venlig at oprette en note, hvis du har behov for adaptere.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Baeredygtighedenshus.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<