Riser PCIe x4 3.0 PCI-E 4x Til M. 2 for NGFF for NVMe M-Tasten 2280 Riser Card Gen3.0 Kabel Extender M2 PCI-Express forlængerledning

Riser PCIe x4 3.0 PCI-E 4x Til M. 2 for NGFF for NVMe M-Tasten 2280 Riser Card Gen3.0 Kabel Extender M2 PCI-Express forlængerledning

b9834

Nyhed

På lager

kr97.68 kr92.80
Antal

Tags: adt, pcie riser, e ink, dell pcie riser, pci-kort kabinettet, plate riser m2, m2 pcie, jeyi ssd, m2242 ssd, riser.

Riser PCIe x4 3.0 PCI-E 4x Til M. 2 for NGFF for NVMe M-Tasten 2280 Riser Card Gen3.0 Kabel Extender M2 PCI-Express forlængerledning

ADT-Link M. 2 NVMe til PCI-Express x4 forlængerkabel

Mærke: ADT-LINK

Produkt navn:M. 2 NVMe til PCIe x4 kabel-drej til venstre forlængerkabel

Produkt model: , ,R42NF ,R42NL,R42NR

Transferspeed:PCIe3.0 x4 fuld hastighed, gen3, 32G/bps (Max.)

Lednings længde: 3 ~ 100 cm, længde kan tilpasses,

Ansøgning: PCIe x4 SSD RAID, INTERNET, GPU, Capture-kort til M. 2(ultra SSD, M-tasten)udvidelse

Kabel længde Beskrivelse:

Længden af wiren refererer til den del af den synlige ledninger.Det omfatter ikke de PCB og stik.For wire længde, der henvises til 5 cm blå pil i figuren nedenfor.

Produkt fordele:

1. Wire fordel, ved hjælp af patenteret tysk importeret ledning, ved hjælp af Taiwan importerede Høj kvalitet stik, høj frekvens understøtter PCI-E 3.0 stabil overførsel.

2. Kabel længde fordel, fra 5 cm til 1 m, ledningens længde kan tilpasses efter kundens behov.

3. Den differentierede signal ikke har via design, der er ingen signal dæmpning interferens problem parasitære parasitisk kapacitans og induktans, og der er ingen CAF mikro-kortslutning, og produktet er holdbart.

4. Produktet bruger materialer af høj kvalitet, PCB håndværksmæssig præcision, kobber tykkelsen er fortykket til 1 ounce, gold finger indhold af guld er tilstrækkelig, guld-belagte foden har god elektrisk ledningsevne, som kan reducere den blå skærm af nedbrud forårsaget af stigningen af oxidation og rust modstand.Signal transmission er stabil på fuld hastighed, og der er ingen kompatibilitet problem.

5. Det kabel, der bruges i produktet i sig selv er meget holdbar.Det er beskyttet af en PCB pakning med en tykkelse på 3 mm i metal-svejsning punkt, og er fastgjort med skruer og møtrikker.Produktet er stærk og pålidelig, som er modstandsdygtig over for at trække, anti-indblanding, og vil ikke være brudt.Neglen problem.Wire kan bøjes og foldes uden at det påvirker brugen.

6. PCB dværg og fedt design, dværg, der ikke vil sidde fast til grafik-kort, tilføje fedt og lang design for at gøre bestyrelsen nemmere at installere, hvilket reducerer risikoen for skader.

Q&A:

Er der nogen EMI afskærmning for Kabel?

Extenderen benytter sig af den nyeste materialer til EMI-afskærmning med fem alene hjemme kabler design.Denne teknik gør det muligt for hvert kabel for at være fuldt dækket af elektromagnetisk interferens afskærmning med elektrisk ledende polymer for at beskytte mod indgående eller udgående emission af elektromagnetiske frekvenser, minimere forstyrrelser og forringelse af ydeevne og reducere vægten af extenderen.

Kabel tykkelse?Kan det være bøjet?

Tykkelsen af wire, 1,4 mm, og det kan blive bøjet og foldet uden at det påvirker brugen.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer