Kinesiske Lodret Bambus-Fløjte Xiao Kromatisk Musik Instrument G/F-Tasten dong xiao håndlavet Pibe Flauta 8 huller med Kinesisk Knude

Kinesiske Lodret Bambus-Fløjte Xiao Kromatisk Musik Instrument G/F-Tasten dong xiao håndlavet Pibe Flauta 8 huller med Kinesisk Knude

b9624

Nyhed

På lager

kr157.51
Antal

Tags: Fløjte, fløjte som instrument, instrument musik, kinesisk instrument, bånd musikinstrumenter, hulusi, taske fløjte, national instruments bestyrelsen, pipa værktøj, fløjte xiao.

Har Denne lilla bambus lavet Kinesiske fløjte, xiao af 8 fingering huller, er et andet valg for børn og dem, der er interesseret i Kinesiske vind musical instrument, for det gør det lettere for spilleren at holde det og dække fingering huller med en forkortet hul hul; de Vigtigste indstillinger: F eller G-nøgle, skal du angive nøglen, du foretrækker, når du placerer en ordre, ellers ville vi tilfældigt sende dig en.det er kromatisk tuned og bør være lodret spillet/blæst, og Sammen med den xiao, 1 stk af Kinesisk knude, 1 stk pose pose vil blive medtaget;

forsendelse: 1) Alle produkter (herunder forsendelse gratis elementer) i vores shop, vil blive leveret gennem China Post, medmindre du fortæller os, de kundespecifikke krav på levering i forvejen, og er villige til at bære de eventuelle ekstra omkostninger.

2, Undertiden levering kan tage op til 4-7 uger på grund af strenge inspektion under toldbehandling.

3, er Vores pris ikke omfatter skatter, afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

4, levering omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

5, bemærk venligst: for At minimere din skat, vi vil erklære, at de elementer, du har valgt i vores shop som "gave" eller "prøve" og dens værdi er lavere end den angivne pris.

Feedback:

1. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner og give os dine kommentarer, hvis du er tilfreds med de varer og vores service.Vi vil være meget taknemmelige for og være glad for at gøre det samme for dig.

2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback.

Vende tilbage:

1. For nogen grund, hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er formodes for at bære tilbagevenden shipping cost.Din tilbagevenden anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt.

2. Hvis frafald er fundet på de elementer, du har modtaget, skal du straks kontakte os for ombytning eller reparation.Hvis udskiftning ikke er tilgængelig, så vil vi refundere din betaling med det oprindelige betalingsmetode.

Kontakt:

1. Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på Baeredygtighedenshus.dk;

2. Vores arbejde tidsplan:

USA : PM 6:00~ER 2:00

FRANKRIG: ER 2:00~AM:10:00

UK: ÆF 1:00~9:00

SPANIEN : AM 2:00~AM:10:00

TYSKLAND : AM 2:00~AM:10:00

AU: AM 12:00~ PM:8:00

Brasilien: KL 10:00~AM 7:00

Russiske Føderation: AM-5:00~PM: 2:00

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer