Alt apotek genanvendelig aluminium legering stikpille forme

Alt apotek genanvendelig aluminium legering stikpille forme

b9604

Nyhed

På lager

kr1 159.99
Antal

Tags: dm58, cellen ilt, hot melt stick, farmacia apotek, biologi undervisningsudstyr, anal stikpille, sensor slot, mudflap, fod pulver, biologi videnskab.

Alt apotek genanvendelig aluminium legering stikpille forme

Denne Aluminium legering stikpille, skimmel, vil give dig mulighed for at producere 100 - (1ml,1,5 ml,2 ml,2,5 ml)stikpiller på én gang.Dette formen vil producere stikpiller i en universel form for rektal brug.Aluminium legering formen er hurtig og let at sætte sammen, og der er ingen behov for værktøjer.Gevind indlæg og vingemøtrikker sikker formen i præcis tilpasning.

Firma Oplysninger

Changsha Yiguang Farmaceutiske Machinery Co., Ltd.er en omfattende virksomhed integration af produktion og handel i den farmaceutiske industri mere end 10 år.Virksomheden er forpligtet til forskning og udvikling af produkter, dyrkning og udvikling af talenter, og innovation af tjenester, der annonceres for den samme branche.Selskabets farmaceutiske udstyr og andre produkter er ikke kun leveret til det indenlandske marked, men også eksporteret til mange lande,såsom USA,storbritannien,Rusland,Georgien,Litauen,Japan,Sydkorea,Malaysia,Filippinerne,Vietnam,Cambodja,Kirgisistan,Pakistan,Brasilien,osv.Det udstyr, der er fremstillet af virksomheden er primært egnet til fødevarer, farmaceutiske, kemiske industri og andre industrier; små udstyr, der er velegnet til laboratorie-forskning, medicin godkendelse, osv., og har vundet mange bud i skole-og laboratorieudstyr indkøb bud.Virksomheden tager kunden først som begrebet og de tekniske konkurrence som kerne, og giver kunderne en omkostningseffektiv farmaceutiske udstyr.De vigtigste produktions-udstyr kan være opdelt i flere serie: 1.Tablet-enhed 2.Injektion enhed 3.Emballage udstyr 4.Kinesisk medicin række specifikke udstyr omfatter: tablet-tryk på del, pellet maskine, pulverizer, pelletering loft maskine, fyldemaskine, mixer, coating maskine, der smelter maskine, kapsel kaffemaskine og andre snesevis af udstyr.I løbet af de år, vores virksomhed har været at tilslutte sig begrebet kunden først, service prioriteret, dedikation til at tjene alle, forbedre kundernes konkurrencemæssig fordel, da det er vores ansvar, at give kunderne en høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, kunder velkommen til at ringe til os eller besøge os.

Vores Service

1.Et års garanti for hele maskinen.Efter et år,kan vi instruere dig i, hvordan du vedligeholder maskinen, og reservedele er forsynet med den bedste pris. 2.24 timer teknisk support. 3. Vi kan også tilbyde træning service, som hjælper opeators håndtere maskinen godt. 4. Konkurrencedygtig pris endnu modeller i en høj kvalitet,hurtig levering,kunder kan få rabat, hvis for partier. 5. Acceptere ikke-standard tilpassede produkter.

FAQ

1. Hvad med din Farmaceutiske maskine kvalitet?Vores fabrik har mere end 10 års erfaring inden for mekanisk behandling,der eksporteres til mange lande og områder; har allerede fået kundens godt omdømme. 2. Hvad med din Farmaceutiske maskine pris?Når som helst vi vil gøre kvaliteten som fabrikken liv, uanset pris, er godt eller ej for os.Kvalitet er først på toppen kvalitet grundlag, Sikre, at du får en rimelig og tilfreds pris! 3. Hvordan kan du sikre, at maskinen er kvalitet, når vi tager den for?Før levering, vil vi sende dig maskinens billeder og videoer, eller du kan komme til os, at have den kvalitet, som kan kontrolleres af dig selv, eller den tredjemand inspektion organisation kontaktet af din side. 4.Hvad, om din installation, service og salg og service til maskinen? 1.Garanti er et år, vil vi levere reservedele eller sende ingeniører til din side, hvis du har brug for, vil vi give dig service når som helst, 24 timer, 7 dage. 2.Vi har allerede forberede teknisk vejledning og betjening af video til at vise vores kunder, så vil det være let at installere og bruge maskinen. 3.Det er gratis at træne din arbejdstager i vores fabrik eller i din side eller ved hjælp af video.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<