1 Stk Børsteløs DC-Ventilator 12V 4010S 9 Klinger Hvid med Heatsink 40x40x10mm Ærme-bærende

1 Stk Børsteløs DC-Ventilator 12V 4010S 9 Klinger Hvid med Heatsink 40x40x10mm Ærme-bærende

b9596

Nyhed

På lager

kr36.57 kr34.74
Antal

Tags: Fan, 9v fan, 24 v fan, 5v dc fan, børsteløs dc fan, 12v røgsuger, 12v ventilator, 40mm 5v køleventilator, 12 volt ventilator, 5v børsteløs fan.

1 Stk Børsteløs DC-Ventilator 12V 4 010S 9 Klinger Hvid med Heatsink 40x40x10mm Ærme-bærende

Beskrivelse

Antal : 1 stk

Tilstand : Brand New

Spec :

- Rolig Lav(MID)-hastighed børsteløs DC fan, Hvid farve, med en heatsink

- Boliger Materiale: Høj Kvalitet Plast Boliger

- Rolig ærme-bærende design

- Fan størrelse:40x40mm

- Heatsink størrelse:45x45x10mm

- Herunder to skruer.

- 12V, 0.1

En del.Nr.: Fan-4010S-W

lcome til min butik, ethvert elektronisk produkt, du har brug for i det kinesiske marked, kan du komme til mig.Kunden er altid min prioritet,er du velkommen til at kontakte mig med alle spørgsmål, og jeg vil gøre mit bedste for at opfylde din ordre.lad os gøre det til en win-win forretning sammen.

Det vil blive sendt inden for 1 arbejdsdage efter modtagelse af betaling (undtagen lørdag, søndag og helligdage).Vi er i stand til at tage nogen responsibtily for eventuelle told forsinkelser eller skat.Den internationale transit tid meget afhænger af flyselskabet og skikke.Hvis du ikke modtage din forsendelse til tiden, bedes du kontakte mig med det samme for at få yderligere hjælp.

Kundetilfredshed

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på som en Spærret konto, kreditkort, real-tid.Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine rettigheder, og din betaling vil blive midlertidigt opbevares, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Transportøren Navn Forventede Tid i Transit fra Kina til USA Tracking Service

DHL 3-5 dage >Ja

FEDEX 3-5 dage >Ja

UPS 3-5 dage >Ja

TNT 3-5 dage >Ja

EMS 5-10 dage >Ja

INDLÆG Air mail 10-20 arbejdsdage >Ja

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer