Nyeste Trådløse Controller Til Nintendo Skifte Professionel Remote Controller Joystick, Gamepad Til Nintendo Skifte Konso

Nyeste Trådløse Controller Til Nintendo Skifte Professionel Remote Controller Joystick, Gamepad Til Nintendo Skifte Konso

b9432

Nyhed

På lager

kr65.45 kr39.26
Antal

Tags: android bluetooth-gamepad, spil mouse pad, nintendo skifte controlers, glæde con nintendo skifte, Kontrol, joystick til pc, NINTENDO SKIFTE, ns wireless gamepad, sagen nintendo skifte, control pro skifte.

Beskrivelse:

【Høj Ydeevne】trådløse controller er kompatibel med Switch/Omskifter Lite, som er perfekt til masser af spil.Med seks-akse gyro motion control -, TURBO-og dobbelt chok funktioner, følsomme knapper og 3D-joystick giver en glattere og mere realistisk gaming oplevelse.

【Dobbelt Vibration & Turbo-Funktion,】 Den trådløse controller til at Skifte til den understøtter niveau 3 justerbare vibration,kan du nemt justere for at få en bedre spiloplevelse, som er nødvendig.Indbygget 6-axis gyro sensor, der gør det muligt for spilleren at kontrollere præcise hastighed, retning, og synsfelt.Øge nøjagtigheden af spillet med switch-controller.Denne Controller har Turbo-funktion, opsætning af en tastekombination fungerer - ikke kræves tryk på knappen hver gang, du kunne spille spillet nemt.

【Stabil Forbindelse, & Multiplayer Mode】Den forbindelse afstand af den trådløse controller kan nå op til 8 meter, og det kan nemt blive forbundet med en Switch/Omskifter Lite, vedtager trådløs bluetooth-2,4 G transmission teknologi, kan nemt og hurtigt at parret.Du kan tilslutte op til 4 faglige controllere på samme tid til at spille med familie og venner og øge den gensidige følelser.

【Stor Batteri Kapacitet】Det tager kun 2-3 timer for denne controller til at være fuldt opladet, mens det understøtter 8-10 timers uafbrudt afspilning.

【Ergonomisk Design】Denne trådløse controller til at Skifte til den er lys, ergonomiske, komfortable og moderigtigt, og det er mere behageligt at spille,ideel til familie sjov og fester.

Specifikationer:

specifikation:

Model: SD-18

Farve: som vist

Materiale: ABS

Vibrationer metode: vibration

Opladningstid: 2-3 timer

Bruger tid: 8-10 timer

Produkt vægt: 265g

Produkt størrelse: 155*110*60mm

Gælder produkter: Til Nintendo Switch Til Nintendo Skifte Lite, PC

Pakke Inkluderet:

1*Gamepad

1*oplader

1*Brugervejledning

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer