1STK Halloween dug Blod Dække Skræmmende Hånd Print Horror House Decoration Uhyggelig Underholdning Tema Part Nye .

1STK Halloween dug Blod Dække Skræmmende Hånd Print Horror House Decoration Uhyggelig Underholdning Tema Part Nye .

b9378

Nyhed

På lager

kr29.55
Antal

Tags: pvc tabel dække genanvendelige, pvc-terning bord, pvc kontor tabel, pvc dække hegnet, vandtæt pvc dække bord, pvc oval table cover, glitter pvc dække bord, pvc-søn cover, dække presenning pvc-tabel, pvc tabel dække restaurant.

OPULAR STØRRELSE: Designet med en 1.52x2.13m størrelse, den skræmmende dug er velegnet til de fleste borde.Pynt med andre Halloween dekorationer, såsom blodige våben bannere, edderkopper, kranier, osv.Det vil gøre dig føle sig som familie med en sjov middag .

PERFEKT TIL HORROR TEMA PARTER: håndaftryk blod dug er perfekt til Halloween, zombie, karneval, walking dead, og sindssygeanstalt fest dekoration forsyninger.

LET OG TRANSPORTABEL: dekorere bordet derhjemme eller tage ud i blodet tabel dække for en uden piknik party!Det er let, meget let at bære rundt på som en del af din forsyninger til baghaven picnics, BBQ middage, afslappet samvær i haven og udendørs parter.

HOLDE DIN TABEL RENE: Dette bord cover er ideelt dug for at tilføje flere farver til din Halloween fest.Det er ikke kun tilføjer den perfekte touch til din tema fest, men også hjælper dig med at rydde op så let!

MILJØVENLIGE MATERIALE: Halloween fest dug er lavet af gaze, som er holdbar og miljøvenlig.dette materiale, der føles blødt og behageligt og er nem at rengøre.tørret og fold op til butikken, ligesom andre tøj.

specifikation

Materiale: gaze

Farve: Vist Som Billede

Størrelse: 1.52x2.13 m (Wxl)

Pakken indeholder: 1x Halloween zombie blod håndaftryk dug

Du kan hænge det på væggen som et fotografi baggrund.

Fantastisk til Halloween arrangementer, uhyggelig underholdning og andre horror-tema lejligheder.

Par med Halloween lys og andre uhyggelige rekvisitter, som blodige håndaftryk, tallerkener, krus, servietter for at gøre dette år Halloween udsmykning en sensationel en!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer