Bærbare Mini-Radio AM FM Stereo Digital Radio LCD-Display Tuning Lomme Radioer med Hovedtelefoner

Bærbare Mini-Radio AM FM Stereo Digital Radio LCD-Display Tuning Lomme Radioer med Hovedtelefoner

b705

Nyhed

På lager

kr84.25 kr66.55
Antal

Tags: radio wifi, 27mhz radio, auto-tuner, vintage auto radio, dab, Tecsun, f fm-radio kit, fm-radio, diy kit radio, cb.

AM FM Digital Radio 2 Bånds Stereo Radio Digital Tuning Radio Lomme, Radio, Bærbare, ICD-Skærm

Beskrivelse:

Dette er en FM / AM-2 bånds digital tuning stereo radio med genopladeligt lithium batteri og LCD-tv.Det kan gemme 58 radio stationer - hvert band understøtter op til 29 radio forudindstillede stationer.

Hvis du er på udkig efter en gang-mand, radio, ønsker du en lomme radio i stedet for mobiltelefon, mens du går?Denne digitale radio med Hovedtelefoner, der er et par enkle knapper.Du absolut ikke ønsker at gå glip af det.

Funktioner:

1.AM / FM-2 bånds digital tuning stereo radio.

2.Udstyret med en ekstern højttaler, et LCD-display, og en whip-antenne.Høj følsomhed receptionen.

3.3.5 MM Hovedtelefon Jack, private FM stereo radio lytning og forbedret lyd i støjende omgivelser.

4.Nem betjening, enkel og veltilrettelagt operation program, intuitive knapper og funktion angivelse, ældre eller børn også kan bruge det nemt.

5.Lange tryk på LÅSEN for at låse alle taster til at forhindre utilsigtet drift.

6.Mini størrelse og lette vægt, bekvemmelighed for at vandre, tage en bus eller til fods.

7.Støtte indstilling ER skridt værdi 9KHZ eller 10KHZ, der er egnede i hvert enkelt land.

Specifikationer:

FM: 64-108MHz

FM-Modtagelse Følsomhed: 8UV

AM: 520-1710KHz

FM-Modtagelse Følsomhed: 3mv/M

Produkt Størrelse: 105 X 60 X 15 mm / 4.13 X 2,36 X 0.59 tommer

Batteri: 2 x AAA batteri (IKKE Inkluderet)

Minimum Arbejder Spænding: 2V

Stereo-Opløsning: ≥32DB

Forvrængning: ≤1%

Udgangseffekt: ≤200 MW

Pakken Indeholder:

1 X FM / AM-Radio

1 X Hovedtelefoner

1 X ladekabel

1 X Hånd-strop

Sæt AM-trin værdi 9KHZ eller 10KHZ drift instruktioner:

På samme tid, tryk på og hold M+ og LÅS knapper til omkring 3 sekunder.LCD-skærmen viser nummer 9 eller 10. Tryk på 7TUN+/8TUN - for at vælge den faktiske AM skridt værdi.

9KHZ at træde AM frekvens modulation sortiment: 522-1710KHZ.

Det ER frekvensområde af 10KHZ stepping er: 520-1710KHZ.

Bemærk: I Nordamerika, som Canada, Mexico og andre lande i Nord-og Sydamerika.Være sikker på, at trin 10K med AM.Andre lande bruger, ER at træde 9K.

Der er tre måder at søge efter en station:

1) Om, at der er tændt, skal du trykke på den 7TUN+/8TUN - knappen hver gang.I FM-tilstand, frekvensen af radio vil stige eller falde med 0,1 MHZ.På mellemlang bølge mode, frekvensen af radio vil stige eller falde med 9KHZ/10KHZ.

2) Tænd, tryk på, og hold den 7TUN+/8TUN - knappen, vil radioen hurtigt at søge platform, og tryk derefter på målet station, og slip den hånd.

3) Tænd, tryk på, og hold den 7TUN+/8TUN - knappen for omkring 0,5 sekunder.Radioen vil automatisk søge station og finde den station, med signalet.Radioen vil stoppe op og vil spille den station, der er blevet søgt efter signalet.

9M+ (tage scenen +) / 10M - (tage scenen)

I tændt tilstand, skal du trykke på den 9M+/10M - knappen for at fjerne den lagrede station.Efter at trykke på 9M+/10M - knappen, kan du se ordet "MEMO"på LCD-skærmen.Tryk på 9M+/10M - knappen én gang for at få stationen.Den adresse, nummer "1-29" er under forandring.

11 FM/AM*SCAN (FM/AM-båndet konvertering, scanning funktion)

I tændt tilstand, tryk kort på 11 FM/AM-knappen, FM, AM to band-mode konvertering.

Tryk og hold på 11 FM/AM-radioen vil automatisk søge fra den laveste frekvens til den højeste frekvens, og det signalerede station vil automatisk blive gemt til radio under drift."SCAN" - tegn vises på LCD ' et, og stationen antal vil forøges som den station, der har signal er fundet.Efter operationen er afsluttet, skal du trykke på den 9M+ (tag station +) / 10M - (tage af bordet) - knappen for at tage ud i den lagrede station.

12MEMO/DEL (opbevaring/sletning station)

Manuel lagring instruktioner:

I tændt tilstand, skal du søge efter målet frekvens punkt gennem 7TUN+/8TUN-, tryk 12MEMO-knappen, displayet viser den MEMO karakter og hukommelse station adresse, så nummeret flash sammen.Inden for 2 sekunder blinker, tryk på 12MEMO knappen én gang for at afslutte den manuelle drift opbevaring.Hvis 12MEMO der ikke trykkes på knappen i mere end 2 sekunder, vil systemet automatisk sletter gem station drift.

I stedet for gemt radio betjeningsvejledning:

Søg efter målet frekvens punkt ved 7TUN+/8TUN-, tryk 12MEMO-knappen, displayet viser den MEMO karakter og den hukommelse, adresse, antal og blinker sammen.Tryk på 9M+/10M - nøglen til at finde den adresse antallet af hukommelse station, der skal udskiftes. (Bemærk: LCD-skærmen opbevaring adresse nummer kan kun forekomme den, der anvendes til opbevaring adresse nummer.Tryk på 12MEMO to gange på knappen inden for to sekunder for at afslutte udskiftningen.

Ekstern strømforsyning: Tilslut dc 5 v strømforsyning med en USB opladning kabel.

Bemærk:

1.Størrelsen kan være lidt errored på grund af manuel måling.Din bedes forståelse ville være værdsat.

2.Når du bruger en ekstern strømforsyning, skal du tage batteriet ud af maskinen.I tilfælde radio er beskadiget.

3. Bemærk venligst, at den nye og gamle type af dette produkt vil blive sendt tilfældigt, og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<