Foldbar havetraktor Rider Plæneklipper Blad opbevaringspose Rengøring Affald i Posen Bladet opbevaringspose have rengøring, bortskaffelse af affald taske

Foldbar havetraktor Rider Plæneklipper Blad opbevaringspose Rengøring Affald i Posen Bladet opbevaringspose have rengøring, bortskaffelse af affald taske

b686

Nyhed

På lager

kr200.62 kr132.42
Antal

Tags: plæneklipper traktor, læder edger, folding have kneeler, billige plæneklipper traktor, craftsman havetraktor plæneklipper, traktor, plæneklipper, plæneklipper traktor, maple leaf taske, havetraktor, en del traktor.

Funktioner:

Robust og Holdbar: oplagring taske er lavet af robust 210D oxford klud, uden at bekymre sig om bag revet, når du trækker på gulvet.

Hurtig Rengøring Hastighed: bladet opbevaringspose har en elastik med 244 x 142cm i størrelsen, så du kan bare lyne og løslade alle blade, således at rengøring hastighed er hurtigere.

God Alsidighed: blad taske er velegnet til de fleste lastbil monteret på traktorer og plæneklippere, let at betjene på blot et par sekunder.Glide hen over motorhjelmen, og fastgør den med to reb låse.

Let at Opbevare: i slutningen af brug, kan du folde den op, og derefter sætte bladet taske i opbevaringspose for at gemme det til den tid brug.

TYPE A:

Specifikationer:

Konto Type: Blad Opbevaringspose

Materiale: 210D Oxford Klud

TYPE B:

Materiale: Oxford Klud

Kapacitet: 400 Liters

Funktioner: Holdbart, Med Stor Kapacitet, Snor

Pakken Indeholder:

1Pc x Blad opbevaringspose

Bemærkninger:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer