HSP 122011 (02165) Blå Alun Styring Hub (L/R) Til RC-1:10 Opgradere Dele XSTR Magt 94122 94188 Monster Truck CNC

HSP 122011 (02165) Blå Alun Styring Hub (L/R) Til RC-1:10 Opgradere Dele XSTR Magt 94122 94188 Monster Truck CNC

b62

Nyhed

På lager

kr36.02 kr27.72
Antal

Tags: jy-rc monster truck, michelin dæk, monopaton motor controller, "leoparden" sagde lastbil dele, ip-rc-bil, rc buggy xstr pro, 3018 opgradering, hsp 94122 metal, hsp xstr opgradering, monster truck.

HSP 122011 (02186) Blå Alun.Styring Hub (venstre/højre) Til RC-1:10 Opgradere Dele

Velkommen til hobby-Zone.Vi leverer forskellige af R/C modeller og dele .God kvalitet til en rimelig pris,skal du Tilføje os til dine foretrukne sælgere og besøger ofte:) Blid Påmindelse: - - - - - Hvad for Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus , at pakken vil blive afsendt fra Laos.Pakken kan kun spores i Kina ikke i destinationslandet.Må ikke bekymre dig, det er en meget stabil økonomisk forsendelse kanal mere end to år.Hvis du ønsker at holde sporing, skal du vælge anden forsendelsesmetode. ----Hvornår leveringsdato kommer til at ende, men pakken stadig ikke ankommer, kan du efterlade os en besked ,vil vi udvide leveringsdato for dig. ----Hvis der er noget problem,er du velkommen til at kontakte os,vil vi svare dig inden for 24 timer. ----Du må ikke forlade os negativ feedback, vi vil sætte pris på.

Emne:Styring Hub Carrier Package: 2stk(1pair) Passer HSP 94122 94188 og så videre.Kundetilfredshed tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed,betalingsbetingelser lov til at være lavet af Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, bankoverførsel og så videre.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Baeredygtighedenshus.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

hvis du ikke ved hvordan til at betale de penge,

se venligst dette link:http://help.Baeredygtighedenshus.dk/payment_method.html

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer