ZTTO 11s 11 Hastighed 11-50t Frihjul Kassette Sort Sølv Svinghjul Bred Forholdet holdbarhed for MTB Mountain Cykel

ZTTO 11s 11 Hastighed 11-50t Frihjul Kassette Sort Sølv Svinghjul Bred Forholdet holdbarhed for MTB Mountain Cykel

b451

Nyhed

På lager

kr533.47 kr293.42
Antal

Tags: cykel tandhjul, brake kcnc, gratis hurtig levering, kassette ztto, 6 speed kassette, 10 speed cassett, 8v mtb, sram 11 hastighed 50t, sunrace 12 speed kassette, mtb cykel.

ZTTO 11 S 11-50T KASSETTE

MATERIALE: TANDHJUL: STÅL

EDDERKOP: ALUMINIUM

Kædehjul Afslut: Nikkel

VÆGT: 603g

Farve: sølv - sort

NØGLETAL: 11, 13, 15, 18, 21, 24, 28, 32, 36, 42, 50T

Passer til: Mountainbike

Beskrivelse

* Denne kassette er en kassette tandhjul til 11-speed shift mountain bike.

*Det er lavet af højstyrke stål og lavet af den teknologi, slukke temperament hærdning.så det har en højere styrke, holdbarhed og har en ekstrem slidstyrke.Den stærke antioxidation gør det svært at rust til at have en lang levetid.På grund af den unikke design af gear kædehjul udelukkende til mountain bike, kan du styre shift-funktionen godt.

* Vi vedtog hule design, og vægten er reduceret til en vis grad.Overfladen er lavet af den teknologi, forkromning.Der er ingen fading på den belagte overflade.Og overfladen af sølv-sort har en udsøgt udseende, og vil give dig en luksuriøs fornemmelse.

Kære kunde

Lide det eller ej, med 1x systemudvikling, kassetter bliver større og større, giver en bredere vifte at flytte.Så vi beslutter os for at udvikle vores egen bred forholdet kassetter.Så her er vores seneste produkt, 11 hastighed 11-50t kassette.Dette dyr kan give dig redskaber spænder fra 11-50t.

Denne kassette er den perfekte løsning til ryttere, der ikke ønsker at ty til et dyrt expander tandhjul og dem, der ønsker en fordel sammenligne med konkurrenter.Vores kassetter ulempe er også indlysende ,at der er den vægt ,vi selv bruger legering spider, men vores tandhjul er helt i stål, men som også betyder, at et længere liv, også.Opmærksomhed

*Vi har fået reference beskrivelse for dig, kan du tjekke de faktiske behov med din cykel, før du bestiller dette produkt.

*Af hensyn til din sikkerhed, så vær venligst omhyggelig med særlige værktøjer, når du installerer.Hvis du ikke kan installere det, skal du gå til en nærliggende cykel-producenter for at få hjælp. *Forslag: Hvis du vil udskifte en ny kassette, du havde bedre at erstatte den kæde på samme tid, ellers skifter system, kan forårsage betydelig støj og fejl i arbejdet.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer