1 Pakke Kava Uddrag 500mg Kapsel x 90pcs gratis fragt

1 Pakke Kava Uddrag 500mg Kapsel x 90pcs gratis fragt

b393

Nyhed

På lager

kr91.58 kr89.75
Antal

Tags: creatin, crioxidil, kraftwerk t-shirt, glitter negle, grapeseed uddrag kapsler, ekstrakt pulver, nøglen blyant, økologisk ashwagandha kapsler, curcumin kapsler anmeldelser, hjernens funktion.

1 Pakke Kava Uddrag 500mg Kapsel x 90pcs gratis fragt

Kava er en urteagtig plante hyppigt benyttet i urtemedicin til behandling af angst og søvnløshed.Det er hjemmehørende på øerne i det Sydlige Stillehav, og dens rod er blevet brugt ceremonielt, rekreativt og medicinsk i århundreder.Forbrugende kava ekstrakt giver en følelse af mild eufori,og er kendt for sin afslapning og anti-convulsant effekter.det er almindeligt ordineret af naturlæger og alternativ medicin praktiserende læger for alle typer af angstlidelser.

De aktive ingredienser, der gør kava-ekstrakt, der er så effektive mod angst er kavalactones, som er fundet i plantens rødder.De har evnen til at forbedre stemningen ved at øge dopamin niveauer.

Det er uklart, præcis hvordan denne proces fungerer.Men når en person bruger kava-kava i enhver form, kavalactones påvirke neurotransmittere, eller kemikalier, der bærer beskeder mellem celler i blodet.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<