Rustfrit Stål Tragte med Håndtag og Aftageligt Filter for Nem At Rengøre Vin, Vand Filter Tragt Lille Mund Tragt

Rustfrit Stål Tragte med Håndtag og Aftageligt Filter for Nem At Rengøre Vin, Vand Filter Tragt Lille Mund Tragt

b311

Nyhed

På lager

kr74.18 kr54.89
Antal

Tags: 51mm filterholder, svamp storage rack kurv, Kegle Tragt, og bundløst portafilter for delonghi, 58mm bundløst portafilter, tragt for flydende, bar tragt, plast tragt for lab, hane tip, metal hylde.

Rustfrit Stål Tragte med Håndtag og Aftageligt Filter for Nem At Rengøre Vin, Vand Filter Tragt Lille Mund Tragt

Farve: Som på billedet Materiale: Rustfrit stål Størrelse: 14,8 cm x 12,5 cm Pakke Liste:1 stk Tragt Bemærk: på Grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-2 mm-fejl på Grund af Anden Skærm, kan farven er forskel udtageligt FILTER i prisen:

Et aftageligt filter er også inkluderet for at filtrere faste stoffer fra flydende væsker blot som.Du skal blot lægge sien i tragten under filtrering processen og få klar til at blive overrasket.En lille, men mægtige redskab til filtrering af større faste stoffer så godt - nu er der intet du kan ikke filtrere!NEM HÅNDTERING & OPBEVARING:

Hvis dit køkken er også overfyldt, og der er et minimum af plads til rådighed, har vi en løsning du er på udkig efter.Denne rustfrit stål tragt har en ergonomisk håndtag for at hænge det uden besvær!Bare få fat i det, når som helst og gør din madlavning rutine ind i et spil.

SUPERIOR-KAPACITET: har du brug for at stamme større mængder af væsker eller faste stoffer, og du er bange for, at denne tragt er ikke rigtige til jobbet?Nå, behøver du ikke længere!Denne rustfrit stål tragt har en 14,8 cm i diameter og 12,5 cm højde for at overføre væsker (eller faste), uden at have en enkelt behandling i verden! 1)Vi accepterer Alipay,West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3)Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage. 1)WORLDWIDE SHIPPING.(Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2)Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. 3)Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4)Vi normalt tilbyder standard international luftpost.Det kan gøre, om 7-39 arbejdsdage for levering. 5)SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen. 6)Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage fra betaling,er du velkommen til at kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7)på Grund af lager status og tid forskellene,vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller der er noget problem med den vare,bedes du sende os en e-mail ASAP,vil vi gøre vores bedste for at løse problemet hurtigst muligt.Vi mener, at god kommunikation vil nå et godt resultat,kunde tilfredsstille er meget vigtigt for os! 1)Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. 2)Bedes kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det.Alle e-Mails vil blive besvaret inden for 2 bussiness dag.Hvis du ikke modtager vores svar,bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. 3)Bedes forlade os positiv feedback eller give os chancen for at slove problemet, inden neutral/negativ feedback!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer