Lixada Udendørs Jagt Tasker Taktiske Jagt Pistol Bære Taske Enkelt Lag Tilfælde Jagt Fiskeri Rygsæk Taske

Lixada Udendørs Jagt Tasker Taktiske Jagt Pistol Bære Taske Enkelt Lag Tilfælde Jagt Fiskeri Rygsæk Taske

b288

Nyhed

På lager

kr67.34 kr49.82
Antal

Tags: flydende pistol taske, air rifle tilfælde, ams riffel sag, børn pistol, fisk lixada, carbon fiber klip tegnebog, pink soft gun sag, vega bemærk, gun metal pistol, sagen pistol.

Lixada Udendørs Jagt Tasker Taktiske Jagt Pistol Bære Taske Enkelt Lag Tilfælde Jagt Fiskeri Rygsæk Taske

Dette fiskeri taske er specielt designet til fiskere.Det har en rummelig vigtigste rum, og en forlomme, der er rummelig, at holde din standard fiskeredskaber organiseret og klar til enhver fisketur.Den brede åbning giver dig mulighed for at nå dine varer nemt og hurtigt.Det er meget perfekt til opbevaring af fiskestang, fiskehjul, og andre fiskeri tilbehør, også en stor taske til din jagt gear.

Funktioner:

RUMMELIG KAPACITET: Dette fiskeri taske har et stort rum og en lomme foran, der tilbyder stor kapacitet for dit fiskegrej.Hovedrummet: 50 * 14 * 5cm.Front lomme størrelse: 40 * 12 * 3cm.

NEM ADGANG og ORGANISATION: store rum med bred åbning og to lynlåse for nem adgang til dine vigtige fiskeredskaber, såsom fiskestang, fiskehjul, line osv.

YDERLIGERE OPBEVARING: Front lynlås lomme for ekstra lagerplads til dine fiskeredskaber.

HOLDBAR: Lavet af høj kvalitet 600D oxford stof, enkelt lag design, slidstærk og holdbar til at bruge.

BÆRBARE: Med bærehåndtag og justerbar skulderrem, nem at bære, fantastisk fiskeri bagage for enhver lystfisker.

Specifikationer:

Materiale: 600D oxford klud

Hovedrummet: 50 * 14 * 5cm / 19.7 * 5.5 * 2.0 i

Front Lomme Størrelse: 40 * 12 * 3cm / 15.7 * 4.7 * 1.2 i

Element Vægt: 300g / 10.6 oz

Pakke Størrelse: 50.5 * 14.5 * 8cm / 19.9 * 5.7 * 3.1 i

Pakke Vægt: 310g / 10.9 oz

Pakke Liste:

1 * Lystfiskeri Taske

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Baeredygtighedenshus.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Baeredygtighedenshus.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer