Træ-Hukommelse Spil Skak Byggesten Brætspil Hukommelse Spil Tidlige Barndom Pædagogisk Legetøj Gaver Forældrerollen Ny

Træ-Hukommelse Spil Skak Byggesten Brætspil Hukommelse Spil Tidlige Barndom Pædagogisk Legetøj Gaver Forældrerollen Ny

b25

Nyhed

På lager

kr116.55 kr81.57
Antal

Tags: grå ruskind skert, e200 w211 spejl, mænd sort efterfølger, grå beanie vafs, grå forfængelighed skuffe, juli sol briller, børn pude hud, børn flyture, børn pude puf.

Hej!Velkommen til vores butik!

Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner.

Træ-Hukommelse Spil Skak Byggesten Brætspil Hukommelse Spil Tidlige Barndom Pædagogisk Legetøj Gaver Forældrerollen Ny

Støtte direkte levering!

Farve hukommelse skak er et godt stykke legetøj til forældre-barn samspil, som gør det muligt for børn at udøve hukommelse, partner konkurrence og motion kommunikation færdigheder i processen med at spille.

Har:

Produkt Navn: Hukommelse Spil Skak Aldersgruppe:> 3 år Størrelse: 18 cm diameter, enkelt størrelse: 1.5 * 4.3 cm Materiale: træ Emballage: OPP taske Indhold: 1 skakbræt, 1 terning, 24 skakbrikker (6 farver, 4 til hver farve) ikke give den lille del til barn under 3 år Brug venligst under opsyn af en voksen

Hvordan at spille

Bland brikkerne på brættet, kaster terningerne, og få den tilsvarende farve brikker til at kaste terningerne igen.Få et stykke af en anden farve fra terninger, læg brik tilbage på brættet, og en anden spiller starter med at kaste terningerne.Vinderen er den, at hvis der er mange bønder, de første fire bønder af samme farve vil vinde, eller de første seks brikker i forskellige farver, der vil vinde.

Bemærk:

1.Vær forsigtig, når du bruger det, og håndtere den forsigtigt 2.Uden original gaveæske,vi vil bruge PE Pose til at pakke den godt og beskytte det godt,skal du ikke bekymre dig 3.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne. 4.Manuel måling kan have en fejl på 2-3 cm

Betaling

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Baeredygtighedenshus.dk behandles af Alipay.

Forsendelse

1.Vi vil sende varer inden for 2-3 dage, når systemet bekræfter købere betaling.

2.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,de købere, der er ansvarlig for told.

3.Vi vil refundere køberne, hvis købere returnere varer inden for 15 dage efter købere modtagelse af varer af enhver årsag.Men køberne skal bære den tilbage shipping fragt og sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

4.Varer sendes med Baeredygtighedenshus.dk Standard Shipping , Baeredygtighedenshus.dk Premium Forsendelse, ePacket,nå ud til de fleste lande inden for 15 til 35 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 60 dage.

5.Hvis du ønsker at få varen hurtigere,bedes du kontakte os for at betale ekstra fragt, vi kan tilbyde dig følgende hurtigere og billigere forsendelse måder:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Via disse måder, du kan få posten inden for 5-7 hverdage.

Feedback

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer