Folk Figurer 1/64 Model Tog Street Plast Folk Tal Bittesmå Mennesker, der Står for Miniature Scener

Folk Figurer 1/64 Model Tog Street Plast Folk Tal Bittesmå Mennesker, der Står for Miniature Scener

b1120

Nyhed

På lager

kr67.89 kr48.90
Antal

Tags: perry miniaturer 28mm, siku legetøj, action figur stå, mikro-miniature folk figurer, ho, led-model, diorama kit, blok duplo, for stand, toy train.

Beskrivelse:

Multifunktionel anvendelse: disse små plast mennesker kan være velegnet til mange lejligheder, sådanne som model tog layout, arkitektonisk bygning, togstation layout, skole projekt model, at de kan anvendes til at lave miniature dukkehus.

Dimension: figuren er ca. 28-30mm/ 1.10-1.18 tommer i højden.

den del af modellen er 1:64, som er egnet til skala, hjælper skala bygninger og udtrykke den scene, du ønsker og har behov for.

Kvalitet materiale: harpiks materiale,de mennesker figurer er af god kvalitet, som gør den model tallene ser rigtige og holdbare, giver dig mulighed for at se detaljer om den lille folks tøj, selv med bånd på den mandlige figurer, gøre scenen mere realistisk.

Wonderful design: det lille folk har forskellige typer, som mand, kvinde, dreng og pige mennesker, som har forskellige rejser, disse tal er godt valg til udfyldelse af din model scener, tilføje realisme og hjælp til at udtrykke dine ideer.

Pakken Indeholder:

1 Stykke 1/64 Hånd Malede Figurer

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<