1STK Reelle Jade Flette Armbånd Til Kvinder, Kvindelige Heldig Cirkel-Knappen Jade Grøn Reb Væver Lykke Armbånd 16cmL

1STK Reelle Jade Flette Armbånd Til Kvinder, Kvindelige Heldig Cirkel-Knappen Jade Grøn Reb Væver Lykke Armbånd 16cmL

b10447

Nyhed

På lager

kr120.88 kr60.44
Antal

Tags: armbånd til pige rød, dragin jade armbånd, ji jade armbånd, jade armbånd ende, armbånd til lucky, jade rosenkrans, armbånd til vandet, autentisk jade, grren jade armbånd, armbånd til kæreste fødselsdag.

Item Detaljer

Største Sten:Ægte Jade Armbånd Længde: 15-18cm(Justerbar) Cirkel Jade Størrelse:13mm Emballage: 1stk armbånd i gaveæske.Håndværk: Klassiske design og gode håndværk.Test Rapport: Vi teste dem først, når vi en liste over dem på Baeredygtighedenshus.dk.Alle er kvalificerede til.Du kan teste den, når du får pakken.DIY: Hvis du har brug for din favorit styles, vi kunne tilpasse og proces smykker, som du ønsker.Det er virkelig sjældent i Kina, at folk kunne gøre det perfekt godt på minimum pris.Hilser din ideelle design!Varme Tips: på Grund af manuelle målinger, der kan være små afvigelser.Der henvises til oplysninger i prospektet, eller kontakt os for yderligere oplysninger.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den mest vidunderlige oplevelse.

Shopping Tips:

1.For at undgå unødvendige misforståelser, tjek omhyggeligt, før du køber.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os direkte, vil vi hjælpe dig med at kommunikere så hurtigt som muligt, og ikke acceptere dårlige anmeldelser. 2.Fordi jade er naturligt, at der kan være en lille forskel i farve og størrelse fra det billede, du kender i forvejen. 3.Vi støtter 14 dages fuld returret og ombytning.

Sundhedsmæssige Fordele af Fine Jades:

1.Jade indeholder en bred vifte af mineraler såsom silicium, magnesium, jern, kalcium og ilt. 2.Kapitlet Jin-Shi (guld sten) i Compendium of Materia Medica (Bencao Gangmu ) hedder det, at jade kunne frigive varme mave, forbedre hjerte funktion, til fordel for en tonic for de fem organer, dulme nerverne, styrke blodkar, og oplyser syn og forbedre hørelse. 3.Jade siges at fordrive onde og dårlige held, og dermed dem, longevous kejsere i det gamle Kina havde alle favorit i brug af jade puder. 4.Fine jade er et symbol på renhed, blødhed og mildhed.Fine jade er en velsignelse og lykke, velstand og sikkerhed.

Arbejde Tid:

Kina:AM 8:00-KL 17:00

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer