Lava Og Pimpsten Sten For Foden Skrubber, Fod Pimpsten For At Fjerne Døde Hud (Løb Farve Og Form)

Lava Og Pimpsten Sten For Foden Skrubber, Fod Pimpsten For At Fjerne Døde Hud (Løb Farve Og Form)

b1023

Nyhed

På lager

kr51.22 kr37.91
Antal

Tags: email, fod skrubber døde hud, ipl hair f, laser photoepilator, ipl laser hair f, conan, instant kød termometer, thermapen, epil ipl, epilator ipl laser.

perfekt til afkastning væk, tør hud.Hver sten har en forskellig størrelse, form og farve, som de er naturligt forekommende sten.Ud over det primære formål med at eksfoliere huden, kan du også bruge en pimpsten til at fjerne hår, fjerne piller fra stof, og selv rengøre dit toilet.

Hvordan kan jeg bruge det?At bruge en pimpsten, blødgøre hård hud i varmt vand, våde sten, derefter forsigtigt gnide sten over området ved hjælp af cirkulære bevægelser, indtil du fjerner den døde hud.

Hvordan at rengøre før og efter brug min pimpsten sten ?Nogle gange, når du først får sten, der vil være nogle af støv på det, fordi det er en naturlig klippe.døde hudceller ophobes i porerne i stenen efter brug.Så gnid det med en ubrugt tandbørste under rindende vand.Og bruge lidt sæbe for at rydde helt fra stenen.

Hvordan til at passe min fod skraber?Kommer med en strop til at hænge det til tørre efter brug,, eller læg det fladt på et håndklæde for at opsuge overskydende vand og holde bakterier fra gg på det.Så er det klar til den næste bruger!

En pimpsten -- en lille blok af letvægts, hærdet lava skum -- sloughs off hård, tør hud og døde hudceller, som regel fra fødder, albuer eller knæ.

Selv om regelmæssig brug af en pimpsten to til tre gange hver uge forbedrer udseendet af huden, det er også lindrer ubehag forårsaget af hård hud.Brug en pimpsten forsigtigt og være tålmodig, men vedholdende.En kraftig oprustning af hård, læderagtig hud kan kræve flere behandlinger.

farve:løb

Løb dig i form,Løb-tilstand, kan ikke vælges

Materiale:Vulkansk sten

størrelse:9.5*7*2.5 cm

Pakkens Indhold:

1* vulkansk sten sten med plastfolie

Tips

Tilføje en eller to dråber lavendel, jasmin eller sandeltræ æterisk olie til den sæbevand til at give ekstra beroligende og afslapning.For en foryngende nyde, bruge en eller to dråber pebermynteolie.

Advarsler

Brug ikke en pumicestone på ømme, røde områder eller åbne huden.

Forsøg aldrig at fjerne hærdet hud eller hård hud med metal-værktøjer, barberblade eller ståluld.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer