Bærbare Stål Smålige Aflåselige Kontante Penge Mønt Sikkerhed Computer Husstand Locker Penge, Smykker Sikkerhed Sikkerhed box

Bærbare Stål Smålige Aflåselige Kontante Penge Mønt Sikkerhed Computer Husstand Locker Penge, Smykker Sikkerhed Sikkerhed box

b10035

Nyhed

På lager

kr136.39 kr76.38
Antal

Tags: fostex hovedtelefon, superlux hd, sikkerhed box bog, nøgle låse computer, pen indehaveren, penge, sikkerhed box, brevpapir arrangør med skuffe, sikker locker kasser, stor sikkerhed box, køleskab computer.

Beskrivelse:

Vores sikkerhed-boks er et sikkert sted at opbevare ekstra kontanter, smykker og andre små genstande i dit hjem eller kontor.Det har mini-størrelse, så den er også nem at bære.Dens inde 6 rum design kan opbevare foderstoffer pænt og nydeligt.Sådan en dejlig sikkerhed bog, værd at købe!

Funktioner: Vores sikkerhed box er lavet af stål materiale, øko-venlige, solide og holdbare til at bruge.Det er en slags nøgle, lås, sikkerhed box, med 2 nøgler, den ene nøgle er for din daglige brug, en anden nøgle kunne være i reserve. 6 rum design kan gemme dine smykker, mønter og andre småting pænt og nydeligt.Glat håndtag er behagelig og let at føre, mini størrelse, nem at bære.Et sikkert sted at opbevare ekstra kontanter, smykker osv.Perfekt til brug i hjemmet og kontoret, og det er bærbar i rejser.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Stål

Farve: Sort, Rød, Blå, Hvid (Valgfrit)

Type: tastelås type sikkerhed box

Størrelse(L x W x H): Ca. 15 x 12 x 7,5 cm / 5.9 x 4.72 x 2.95 tommer

Vægt: Ca. 497g

Pakke Inkluderet:

1 x Sikkerhed-Boks (Med 2 Nøgler)

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Baeredygtighedenshus.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

<

Relaterede varer